LET OP:

  • Voor locatie Oldenzaal is er een andere washcard in omloop (Starwash Bonuscard). Deze is uitsluitend te gebruiken in Oldenzaal. De Perfect Washcard is daarentegen te gebruiken bij alle Nederlandse locaties. Meer informatie onderaan deze pagina. 

profiteer van onze voordelen

Washcard

Snel naar:

Alle voordelen op een rijtje:

  • Altijd wassen met korting
  • Gratis verjaardagswassing, 2 dagen voor en na uw verjaardag
  • Gratis gebruik maken van onze professionele stofzuigerinstallatie
  • Geen kosten verbonden aan de washcard
  • Binnen 2 minuten geregeld en snel thuis geleverd
  • Optioneel: gratis meesparen voor uw club/vereniging middels ons clubwassen. Uw club is niet aangesloten? Wij komen graag met uw club in contact!

Altijd korting en voordeel met onze gratis Perfect Washcard!

Bij Perfect Carwash Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen kunt u kiezen voor een persoonlijke Perfect Washcard waarmee u wasbeurten voor uw voertuig snel, veilig en gemakkelijk kunt betalen. Deze kaart kunt u voorzien van een prepaid wastegoed vanaf minimaal €20,00. Met de Perfect Washcard krijgt u aantrekkelijke kortingen op alle was- en poetsprogramma’s van Perfect Carwash en kunt u GRATIS gebruik maken van onze professionele stofzuigerinstallatie.

Tevens kunt u met de Perfect Washcard gebruik maken van onze Selfwash Wasboxen in Haaksbergen (Textielstraat 1). Door de Washcard door de kaartlezer te halen wordt telkens €1,- van uw wastegoed afgeschreven waarmee u uw voertuig kunt wassen. Het aanvragen van uw eigen Perfect Washcard is geheel kostenloos, alleen wanneer u uw washcard verliest berekenen wij 2,50 euro voor het overzetten van uw wastegoed op uw nieuwe pas.

LET OP: Tot nader bericht is volgende situatie van toepassing:

  • Voor locatie Oldenzaal is er een andere washcard in omloop (Starwash Bonuscard). Deze is uitsluitend te gebruiken in Oldenzaal. Hiermee kunt u zowel betalen bij de wasstraat als bij de wasboxen. 
  • De Perfect Washcard is wel in Oldenzaal te gebruiken bij de wasstraat, maar niet bij de wasboxen.

 

Aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Bij het invullen van uw geboortedatum ontvangt u een gratis wasprogramma op uw verjaardag (tot 2 dagen vóór en na de datum).
GRATIS uw club ondersteunen! U kunt uw Perfect Washcard koppelen aan uw favoriete club, stichting of goede doel. Het clubwassen is COMPLEET GRATIS!
Algemene voorwaarden*
Privacy Verklaring*
Nieuwsbrief aanmelden
Hidden

Alles rondom Bonuscard Oldenzaal!

Heeft u nog een Starwash Bonuscard? Dan kunt u deze blijven gebruiken bij Perfect Carwash Oldenzaal. U kunt deze uitsluitend bij de kassa in Oldenzaal opwaarderen.

Heeft u liever één Washcard voor alle Perfect Carwash locaties? Ruil dan uw Starwash Bonuscard om voor een Perfect Washcard bij Perfect Carwash Oldenzaal. U tegoed gaat automatisch over naar de nieuwe kaart. 

Let wel: Met de Bonuscard kunt u betalen bij de wasstraat en wasboxen in Oldenzaal. De Bonuscard is niet te gebruiken bij onze andere locaties.

Met de Perfect Washcard kunt u in Oldenzaal betalen bij de wasstraat, maar nog niet bij de wasboxen. Aan een oplossing wordt gewerkt en deze zal dan ook zo spoedig mogelijk komen. Hartelijk dank voor uw geduld!