LET OP: Bij locatie Oldenzaal hanteren wij tot nader bericht een andere Washcard dan bij de vestigingen Haaksbergen en Enschede. Klik voor de Bonuscard van Oldenzaal HIER

profiteer van onze voordelen

Washcard

Snel naar:

Alle voordelen op een rijtje:

  • Altijd wassen met korting
  • Gratis verjaardagswassing, 2 dagen voor en na uw verjaardag
  • Gratis gebruik maken van onze professionele stofzuigerinstallatie
  • Geen kosten verbonden aan de washcard
  • Binnen 2 minuten geregeld en snel thuis geleverd
  • Optioneel: gratis meesparen voor uw club/vereniging middels ons clubwassen. Uw club is niet aangesloten? Wij komen graag met uw club in contact!

Altijd korting en voordeel met onze gratis Perfect Washcard!

Bij Perfect Carwash Enschede en Haaksbergen kunt u kiezen voor een persoonlijke Perfect Washcard waarmee u wasbeurten voor uw voertuig snel, veilig en gemakkelijk kunt betalen. Deze kaart kunt u voorzien van een prepaid wastegoed vanaf minimaal €20,00. Met de Perfect Washcard krijgt u aantrekkelijke kortingen op alle was- en poetsprogramma’s van Perfect Carwash en kunt u GRATIS gebruik maken van onze professionele stofzuigerinstallatie.

Tevens kunt u met de Perfect Washcard gebruik maken van onze Selfwash Wasboxen in Haaksbergen (Textielstraat 1). Door de Washcard door de kaartlezer te halen wordt telkens €1,- van uw wastegoed afgeschreven waarmee u uw voertuig kunt wassen. Het aanvragen van uw eigen Perfect Washcard is geheel kostenloos, alleen wanneer u uw washcard verliest berekenen wij 2,50 euro voor het overzetten van uw wastegoed op uw nieuwe pas.

LET OP: Tot nader bericht is volgende situatie van toepassing:

  • Oldenzaal hanteert een andere washcard (Bonuscard) die niet te gebruiken zijn in andere vestigingen, tevens is de Bonuscard van Oldenzaal niet in onze andere vestigingen te gebruiken.

Wilt u een washcard voor vestiging Oldenzaal? Geef dit aan in onderstaand formulier, deze washcard is echter niet te gebruiken in Enschede en Haaksbergen. Hiervoor komt z.s.m. een oplossing, bedankt voor uw geduld!

Aanvraagformulier

Bonuscard Oldenzaal aanvragen? KLIK HIER

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Bij het invullen van uw geboortedatum ontvangt u een gratis wasprogramma op uw verjaardag (tot 2 dagen vóór en na de datum).
GRATIS uw club ondersteunen! U kunt uw Perfect Washcard koppelen aan uw favoriete club, stichting of goede doel. Het clubwassen is COMPLEET GRATIS!
Algemene voorwaarden*
Privacy Verklaring*
Nieuwsbrief aanmelden
Hidden

Alles rondom Bonuscard Oldenzaal!

 

 Hieronder kunt u de Bonuscard voor Oldenzaal aanvragen, registreren via uw ontvangen kassabon of uw bestaande Bonuscard opwaarderen. Let wel: de Bonuscard is niet te gebruiken bij onze andere locaties, tevens is onze Perfect Washcard niet te gebruiken in Oldenzaal. Aan een oplossing wordt gewerkt en deze zal dan ook zo spoedig mogelijk komen. Hartelijk dank voor uw geduld!