Automatisch sparen voor je club

Clubwassen

Snel naar:

Alle personen die een washcard hebben van Perfect Carwash en die gelinkt hebben aan een club/stichting/vereniging (hierna club), sparen automatisch, gratis, mee voor de betreffende club. Dit betekent dat een bepaald procent van de totale wassingen continu wordt opgespaard. Daarnaast bieden wij eenmaal jaarlijks clubwasdag aan voor de aangesloten clubs. Alle  personen met een gelinkte Perfect Carwash washcard sparen die dag per wasbeurt €2.50 voor hun club.

 

Ook niet-leden mogen meedoen, dus familie en vrienden van clubleden, maar ook betrokkene personen van de club mogen deelnemen.

Uw club is al aangemeld en u wilt GRATIS meesparen? KLIK HIER om uw washcard aan te vragen!

In het kort dus:

 • Tot 7,5%* van alle wassingen door personen met een gelinkte Perfect Carwash washcard gaat naar de club
 • Daarnaast bieden wij eenmaal jaarlijks clubwasdag aan voor de aangesloten clubs. Alle  personen met een gelinkte Perfect Carwash washcard sparen die dag per wasbeurt €2.50 voor hun club.

Staffels

Het percentage van alle wassingen dat terugvloeit naar de club, is gebaseerd op het aantal leden dat meedoet. Hiervoor werken wij met verschillende staffels.

 • BRONS: <20% van het aantal leden is clubwasser – 2,5%
 • ZILVER: tussen 20% en 50% van aantal leden is clubwasser – 5%
 • GOUD: >50% van aantal leden is clubwasser – 7,5%

Aanmeldformulier club

"*" geeft vereiste velden aan

Leden aantal
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Contactpersoon

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Algemene voorwaarden*
   Privacy verklaring*
   Hidden

   Club aanmelden

   U bent al overtuigd? Geweldig! Meld u snel aan met het invullen van het formulier hiernaast. Liever meer uitleg en in contact komen met onze marketing? Bel gerust 085-0218911

   Contactpersoon wisselen?

   *Bij wissel van de contactpersoon is de club verantwoordelijk voor het aanleveren van de gegevens van de nieuwe contactpersoon. Dit kan via een mail aan marketing@perfectcarwash.nl

   Bestaande Perfect Carwash washcard linken aan de club

   U bent al in bezit van onze washcard? Geweldig! Deze kunt u heel eenvoudig linken aan uw favoriete club via het korte formulier hiernaast. Of u gaat langs onze vestiging en geeft het door aan een van onze collega’s.

   Kaart koppelen

   "*" geeft vereiste velden aan

   Algemene voorwaarden*
   Privacy verklaring*
   Hidden