Solliciteren en werken

bij Perfect Carwash!

Snel naar:

Solliciteren is altijd spannend! Dat weten wij, bijna iedereen heeft het immers wel een keer moeten doen. Natuurlijk komen daar vragen bij kijken. Hieronder zijn de meest voorkomende vragen weergegeven die alles te maken hebben met vacatures, sollicitaties en het werken bij ons in het algemeen. Vergeet niet na het lezen je sollicitatie bij ons af te geven, wij verheugen ons op jou!

Veel gestelde

vragen

Hoe kan ik solliciteren?

Geweldig om te horen dat je graag bij ons aan het werk wilt! Ga snel naar onze werken bij pagina en klik op de vacature waar je interesse in hebt.
Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op. Binnen het formulier kun je je CV uploaden met een eventuele motivatiebrief. Een motivatiebrief is niet verplicht, maar helpt ons wel in te zien wat je beweegredenen zijn en je hebt er ook een streepje bij voor vergeleken met andere sollicitanten. Wanneer je de sollicitatie hebt verstuurd komt er een bevestigingsmelding op de website, zo weet je dat de sollicitatie bij ons aan is gekomen.

Wat moet er in mijn CV staan?

Wij worden blij van een duidelijk CV met een leuke foto van je. NAW gegevens (Naam, woonplaats, telefoonnummer en/of E-mail) zijn belangrijk zodat we je kunnen contacteren. Geef ook even aan of je (werk)ervaring hebt en bij welke organisatie, een korte uitleg erbij wat je precies hebt gedaan helpt ons hier een nog beter beeld van te krijgen.
Tot slot horen we graag wat je doet naast je werk, niet alleen jij hebt interesse in ons, wij hebben ook interesse in jou!

Is mijn sollicitatie goed aangekomen?

Heb je een bevestigingsscherm gekregen na het versturen van het sollicitatieformulier op de website? Ja? Perfect! Dan is jouw sollicitatie bij ons binnen.

Mag ik voor 2 verschillende vacatures solliciteren?

Tuurlijk mag dat! Wel is het handiger om op de vacature te solliciteren waar je het meeste interesse in hebt. Onze medewerkers denken graag met je mee en kunnen ook samen met jou in de andere vacatures duiken in het contact wat volgt.

Ik zie geen interessante vacature, maar ik wil graag bij jullie werken!

Wat geweldig om te horen! Een open sollicitatie is altijd welkom, klik HIER.

Wanneer kan ik een reactie verwachten?

Wij proberen altijd binnen een (werk)week contact op te nemen, dit kan zijn voor extra informatie of voor het op de hoogte brengen dat je sollicitatie in behandeling is en wanneer je ongeveer een 2e bericht kunt ontvangen, maar dit kan ook al zijn voor een kennismakingsgesprek!

Wat mag ik verwachten van het salaris?

Wij hanteren het cao tank- en wasbedrijven, het salaris kan hierboven liggen op basis van werkervaring en uit te voeren functie.

Ik wil graag meer informatie over Perfect Carwash

Mooi! Klik HIER voor meer informatie over ons, vergeet daarna niet je sollicitatie af te leveren.

Waarom werken bij Perfect Carwash

Bij Perfect Carwash heb je kansen om door te groeien en een gezellig team op welke locatie je ook werkt.