altijd op de hoogte

Nieuws

27 juni 2023

Zomer Tips! Laat je auto schijnen als de zon

De Zomer is begonnen. Terwijl de temperaturen alleen maar stijgen is het des te belangrijker om je auto goed te wassen.

Er zijn vele factoren die de lak van de auto kunnen aantasten in de zomer. Als je lekker op weg bent naar je vakantiebestemming dan komt je auto in aanraking met veel insecten. Ook kan er zout en zand aanslag ontstaan bij het parkeren bij de zee. En wat te denken van vogelpoep? Al deze dingen kunnen schade aan de lak toebrengen.

”Maar dat gebeurd ook buiten de zomer?” Dat klopt maar door de zon en de hoge temperaturen versnellen deze schadelijke processen. Het is daarom belangrijk om de auto goed schoon te houden en uw lak in top conditie te houden.  In onze wasstraten wassen we uw auto eerst voor. Dit heeft als voordeel dat de auto afkoelt voordat hij door de wasstraat  gaat. Daarnaast is het meeste vuil al van je auto is verwijderd.

Na het voorwassen gaat je auto door de wasstraat. Het is verstandig om bij het wasprogramma de GP Coating te nemen. Dit zorgt ervoor dat het vuil minder snel aan de lak hecht.  Na het wassen gaat je auto door de droogruimte. In deze ruimte wordt de auto door middel van lucht en textiellappen gedroogd. Hierdoor heb je nagenoeg geen last van strepen op de auto als je daarna weer in de zon gaat rijden.

Een schone auto is niet alleen mooi om te zien, maar het heeft ook voordelen voor je veiligheid. Een schone voorruit en zijruiten zorgen ervoor dat je beter zicht hebt tijdens het rijden. Daarnaast zorgt een schone auto ervoor dat je minder snel afgeleid wordt tijdens het rijden.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat je auto schijnen als de zon! Onze medewerkers staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je auto weer helemaal klaar is voor de zomer!