altijd op de hoogte

Nieuws

7 september 2023

Nieuwe vestiging Perfect Carwash in Oldenzaal

Begin van dit jaar heeft Perfect Carwash de wasstraat Starwash in Oldenzaal overgenomen.

Vanaf heden is de gehele wasstraat vernieuwd en mogen we spreken van een echte Perfect Carwash locatie. Overal is het vertrouwde lichtblauw te zien. Naast een textielwasstraat heeft Perfect Carwash Oldenzaal ook in- en outdoor stofzuigerplaatsen en vier wasboxen. Geniet na het wassen van een gratis kop koffie in het Perfect Café.

De wasstraat

Onze wasstraat zit boordevol met de nieuwste technieken om uw voertuig de best mogelijke behandeling te geven. Daarnaast is Perfect Carwash zeer milieubewust door grotendeels van het water her te gebruiken. U kiest met behulp van ons programmaoverzicht het juiste programma. Hoe beter het programma, hoe meer opties u ontvangt voor het behandelen van het oppervlak van uw voertuig. Nadat uw auto GLANZEND uit de wasstraat komt, kunt u hem ook GRONDIG stofzuigen in onze luxe indoor stofzuigerhal. Dat is toch GENIAAL?

 

Zelf uw auto schoonmaken? Dat kan!

Naast onze hoogwaardige wasstraat heeft Perfect Carwash Oldenzaal ook de mogelijkheid om uw auto zelf te wassen in een van onze vier wasboxen. Daarna kunt u uw auto stofzuigen op een van de vier outdoor stofzuigerplaatsen.

 

Kom langs bij de Edisonstraat 50 in Oldenzaal en ervaar het zelf!

Perfect Carwash Oldenzaal