altijd op de hoogte

Nieuws

10 maart 2023

De lente is aangebroken, tijd voor een schone auto!

De lente is eindelijk aangebroken en dat betekent dat het tijd is om je auto weer helemaal op te frissen na een lange winterperiode ❄️ Bij Perfect Carwash ben je hiervoor aan het juiste adres!

Tijdens de wintermaanden hebben auto’s veel te verduren gehad. Het rijden door sneeuw en modderige wegen kan ervoor zorgen dat je auto er niet meer zo fris uitziet. Daarnaast zorgt pekel voor roestvorming en kan het schadelijk zijn voor de lak van je auto. Het is daarom belangrijk om je auto na de winterperiode goed te laten reinigen en beschermen tegen verdere schade.

Bij onze carwashvestigingen bieden we verschillende diensten aan om je auto weer helemaal schoon en glanzend te maken. We hebben verschillende wasprogramma’s die passen bij jouw specifieke wensen en behoeften. Van een simpele buitenwas tot aan een uitgebreide reiniging van je auto met meerdere lagen op de lak voor betere bescherming tegen weersomstandigheden.

Perfect Carwash maakt gebruik van professionele schoonmaakmiddelen en materialen om ervoor te zorgen dat je auto op de juiste manier wordt gereinigd. Daarnaast bieden we ook extra opties aan, zoals het aanbrengen van een waxlaag of het schoonmaken van de velgen en banden. Zo zorgen we ervoor dat je auto niet alleen schoon is, maar ook beschermd blijft tegen eventuele verdere schade.

Een schone auto is niet alleen mooi om te zien, maar het heeft ook voordelen voor je veiligheid. Een schone voorruit en zijruiten zorgen ervoor dat je beter zicht hebt tijdens het rijden. Daarnaast zorgt een schone auto ervoor dat je minder snel afgeleid wordt tijdens het rijden.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat je auto weer stralen in de lentezon! Onze medewerkers staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je auto weer helemaal klaar is voor de lenteperiode.