altijd op de hoogte

Acties

Geldig van 19.03 t/m 30.04

Spaar voor leuke kortingen!

Ontdek de Glans met Perfect Carwash: Spaar voor korting op het Perfect wasprogramma of op entree bij Optisport en FunZone.

Welkom bij Perfect Carwash, waar we niet alleen streven naar de perfecte wasbeurt voor je auto, maar ook naar een onvergetelijke ervaring voor jou als klant! We introduceren met trots onze nieuwe spaaractie, waarmee je niet alleen je auto laat stralen, maar ook kunt genieten van exclusieve voordelen.

Hoe werkt het?

Bij elke afname van ons 1. Perfect Wasprogramma ontvang je een stempel op je spaarkaart. Eenmaal vijf stempels verzameld? Dan trakteren wij jou op maar liefst 50% korting op je volgende 1. Perfect Wasprogramma. Een geweldige manier om je auto regelmatig te laten verwennen!

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook samenwerkingen met Optisport De Wilder, Optisport IJsbaan Twente, Optisport ’t Spilbroek en FunZone Enschede. Bij deze partners kun je stempels sparen voor extra’s die net zo sprankelend zijn als je pas gewassen auto. Denk aan een gratis tweede entreekaartje of een gratis tweede uur trampoline springen. Combineren van verschillende stempels op één stempelkaart is mogelijk. Je geniet van de korting bij de locatie waar je de volle stempelkaart inlevert. Het wordt niet alleen een glanzende rit, maar ook een sprong vol plezier!

Waarom meedoen?

  • Stralende Auto: Geniet van ons hoogwaardige 1. Perfect Wasprogramma en geef je auto de glans die het verdient.
  • Exclusieve Korting: Spaar voor 50% korting op het 1. Perfect wasprogramma bij een volle stempelkaart en geniet van een perfect schone auto.
  • Extra Plezier: Ontdek de samenwerkingen met Optisport-locaties en FunZone Enschede spaar ook daar mee voor kortingen.
  • Milieubewust: Bij Perfect Carwash hechten we waarde aan duurzaamheid. Onze wasprogramma’s zijn niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk.

Begin vandaag nog met sparen en beleef de Perfect Carwash-ervaring. Kom langs voor een stralende auto en profiteer van exclusieve kortingen en extra’s die het autorijden nog leuker maken! 🚗💦✨