Veelgestelde Vragen (FAQ)

WELKE MAXIMALE HOOGTES KUNNEN DOOR DE WASSTRAAT?

Hoogte200cm, Breedte 195 cm maximale breedte van spiegel tot spiegel 215 cm. Band breedte 30 cm band hoogte minimaal 5 cm, band moet zijn voorzien van bandstootrand.
Bodemhoogte minimaal 8 cm.

KRIJGT MIJN AUTO DOOR DE WASSTRAAT KRASSEN?

Nee. Uw auto kan door de wasstraat geen krassen krijgen. Wanneer de voorreinigende shampoo (inweek) zijn werk heeft gedaan gaat de auto door de hoge druk robot waar ongeveer 600 liter water middels hogedruk de auto afspuit alvorens de eerste borstel contact maakt met de auto. Ook de velgen en wielkasten worden door hogedruk geheel ontdaan van stof en/of zand. De borstels zijn 100% van textiel welke veel water absorberen en hierdoor kletsnat zijn. Dit in tegenstelling tot de ouderwetse nylon borstels welke totaal geen water absorberen.. De borstels in de droogruimte zijn van microvezel welke de laatste druppels van uw auto halen nadat deze door de luchtdroger is geweest.

KAN IK MIJN CABRIO LATEN WASSEN?

Cabrio-rijders hoeven zich geen enkele zorgen te maken, Hulshof Carwash gebruikt speciale waxen en drooghulpen, sterker nog; de autolak krijgt een diepe glans en de softtop krijgt een extra bescherming. Tevens passen onze wasrobots tijdens de hogedruk zone haar druk aan bij de softtop, dit kan doordat wij gebruik maken van speciale frequentie gestuurde pompen. De wasproducten hebben aantoonbaar een impregnerende werking op het linnen dak. Er ontstaan absoluut geen irritante vlekken als gevolg van waxresten, die moeilijk te verwijderen zijn. Tevens zorgt Perfect Protect voor een extra bescherming op de linnen softtop.

BLIJFT MIJN AUTO LANGER SCHOON?

Ja, dit is zeker het geval. Hoe uitgebreider u een programma kiest hoe meer de porien van de lak worden opgevuld, onze producten sluiten qua samenstelling zo op elkaar aan dat er een “stapel-effect” ontstaat, perfect protect>polish>wax, laagjes vullen elkaar aan en vormen een steeds dikkere en betere bescherming, wanneer u ook gebruik maakt van onze glansstraat zal daarnaast een speciaal syntetische laag aanbrengen, deze zorgt voor: super glans en showroom effect, 95% anti-statisch van de lak zodat vuil en stof in mindere mate aantrekt, UV-bescherming. Daarnaast hechten vogel uitwerpselen en insecten minder snel waardoor deze bij een volgende wasbeurt gemakkelijker te verwijderen zijn. Het beter om uw auto schoon te houden dan schoon te maken!

IS WASSEN BIJ PERFECT CARWASH MILIEUVRIENDELIJK EN DUURZAAM?

Perfect Carwash gebruikt bij al haar locaties de meest innovatieve op gebied van duurzaamheid . Zo is er een uitgekiende waterrycling, welke 95% van het waswater recycled en hergebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van warmtepomp technieken, intelligente software en stroomtechnieken. Met elke wasbeurt denken wij ook aan de toekomstige bewoners van deze wereld. Bij het wassen van een auto komen vele schadelijke stoffen vrij die in het milieu terecht kunnen komen. Dit zijn stoffen zoals slib, olie, zware metalen en asbest. Per auto komt er zo´n 400 gram van deze stoffen vrij. In onze wasstraat worden deze stoffen opgevangen, gefilterd en via gecertificeerde bedrijven afgevoerd en verwerkt.

KAN IK BIJ PERFECT CARWASH ALLEEN CONTANT BETALEN?

Nee, bij Perfect Carwash kunt u naast contant ook betalen met PIN, Visa, Maestro, Multi Tank Card, TravelCard, Nationale Autowasbon en alle andere veel gebruikte betaalkaarten. Daarnaast heeft Perfect Carwash haar eigen Washcard. Deze kaart is gratis en te gebruiken in de wasstraat, Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag op de pas te storten waarna u met de pas betaald. Naast het voordeel wat u heeft per wasbeurt, welke kan oplopen tot 20%, krijgt u ook nog eens een bonus bij het opwaarderen vanaf 100 euro. Opwaarderen kan aan de kassa.

Klik hier om direct uw Perfect Washcard aan te vragen.

HOELANG IS DE WACHTTIJD BIJ DRUKTE?

Perfect Carwash heeft een kettingbaan van meer dan 35 en 55meter. Mede door deze lengte is de kwaliteit op en top en kunnen wij ruim 70(Haaksbergen) of 120(Enschede) auto’s per uur wassen (2 auto’s per minuut). Zelfs wanneer het extreem druk is hoeft u slechts enkele minuten te wachten.