Truckwash Haaksbergen – Perfect carwash

Een schone truck – Perfect Truckwash

Als je op zoek bent naar een truckwash in de omgeving van Haaksbergen en Eibergen, dan ben je bij Perfect Truckwash aan het juiste adres. Onze wasstraat heeft de juiste hoogte en breedte om moeilijke voertuigen in te wassen. Wij kunnen niet alleen je vrachtwagen wassen, maar wij zijn ook: 

  • Een caravan wasstraat
  • Een trekker wasstraat 
  • Een camper wasstraat
  • Een bestelbus wasstraat
  • Een touringcar wasstraat

De kwaliteit van het wassen wordt gewaarborgd door goed opgeleid personeel. Ieder voertuig wordt eerst met de hand gewassen. Daarna rolt de wasstraat over het voertuig heen.
Terwijl wij uw voertuig wassen kunt u gebruikmaken van de koffie corner in de VerVersshop. Een gratis kop koffie staat daar altijd voor u klaar!

Direct Wassen?

Route opvragen

Truckwash Westsingel Haaksbergen
Westsingel 15  
7482 DD Haaksbergen

Ruime openingstijden

Uw voertuig wordt eerst met de hand gewassen door vakkundig personeel

Geniet van een gratis kop koffie terwijl u wacht

Geschikt voor allerlei soorten en maten voertuigen

Bekijk onze prijzen

Onze openingstijden: 

 

Maandag: 08:00 – 21:00
Dinsdag: 08:00 – 21:00
Woensdag: 08:00 – 21:00
Donderdag: 08:00 – 21:00
Vrijdag: 08:00 – 21:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Caravan wasstraat

Bent u net op vakantie geweest en heeft u het al druk genoeg met het uitpakken en opruimen van uw spullen? Laat uw caravan dan wassen in onze caravan wasstraat. Na een grondige reiniging is uw caravan weer net zo fris en schoon als voor de vakantie. 

Camper wasstraat

Als eigenaar van een mooie camper wilt u uw camper natuurlijk goed onderhouden. Niet alleen technisch, maar natuurlijk ook aan de buitenkant. Bij het goed schoonhouden van uw camper blijft de camper langer mooi en kunt u hem bij de zoektocht naar een nieuwe camper weer beter verkopen. Het wassen van een camper kost veel tijd en u kunt niet overal even makkelijk bij. Het is dus geen gek idee om hem te laten wassen in onze camper-wasstraat in Haaksbergen. 

Bestelbus wasstraat

In onze truckwash kunnen wij met gemak uw bestelbus wassen in onze bestelbus wasstraat. Wilt u niet alleen de bestelbus, maar ook de aanhanger ervan laten wassen? Geen probleem! Tegen een kleine meerprijs wassen wij ook uw aangekoppelde aanhanger.