Nu ook

Online opwaarderen

Jetzt auch

Online aufladen

Saldo opwaarderen Nederland

Guthaben aufladen Deutschland

Eenvoudig en snel uw Perfect Washcard saldo inzien en opwaarderen:

 

Sie können Ihr Perfekt Waschkart Guthaben einfach und schnell einsehen und aufladen:

Altijd korting en voordeel met onze gratis Perfect Washcard!

Bij Perfect Carwash Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen kunt u kiezen voor een persoonlijke Perfect Washcard waarmee u wasbeurten voor uw voertuig snel, veilig en gemakkelijk kunt betalen. Deze kaart kunt u voorzien van een prepaid wastegoed vanaf minimaal €20,00. Met de Perfect Washcard krijgt u aantrekkelijke kortingen op alle was- en poetsprogramma’s van Perfect Carwash en kunt u GRATIS gebruik maken van onze professionele stofzuigerinstallatie.

Tevens kunt u met de Perfect Washcard gebruik maken van onze Selfwash Wasboxen in Haaksbergen (Textielstraat 1). Door de Washcard door de kaartlezer te halen wordt telkens €1,- van uw wastegoed afgeschreven waarmee u uw voertuig kunt wassen. Het aanvragen van uw eigen Perfect Washcard is geheel kostenloos, alleen wanneer u uw washcard verliest berekenen wij 2,50 euro voor het overzetten van uw wastegoed op uw nieuwe pas.

LET OP: Tot nader bericht is volgende situatie van toepassing:

  • Voor locatie Oldenzaal is er een andere washcard in omloop (Starwash Bonuscard). Deze is uitsluitend te gebruiken in Oldenzaal. Hiermee kunt u zowel betalen bij de wasstraat als bij de wasboxen. 
  • De Perfect Washcard is wel in Oldenzaal te gebruiken bij de wasstraat, maar niet bij de wasboxen.