KLANTENSERVICE

Postadres

Textielstraat 1
7483 PC Haaksbergen

Telefoonnummer: 085-0218911
E-mail: info@perfectcarwash.nl

Onderdeel van de Hulshof groep www.hulshofgroep.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MAXIMALE HOOGTES KUNNEN DOOR DE WASSTRAAT (PERFECT CARWASH ENSCHEDE EN PERFECT CARWASH HAAKSBERGEN)?

Hoogte: 200 cm, Breedte: 195 cm maximale breedte van spiegel tot spiegel: 215 cm. Band breedte: 30 cm band hoogte minimaal 5 cm, band moet zijn voorzien van bandstootrand.

Bodemhoogte: minimaal 8 cm.

KRIJGT MIJN AUTO DOOR DE WASSTRAAT KRASSEN?

Nee. Uw auto kan door de wasstraat geen krassen krijgen. Wanneer de voorreinigende shampoo (inweek) zijn werk heeft gedaan gaat de auto door de hoge druk robot waar ongeveer 600 liter water middels hogedruk de auto afspuit alvorens de eerste borstel contact maakt met de auto. Ook de velgen en wielkasten worden door hogedruk geheel ontdaan van stof en/of zand. De borstels zijn 100% van textiel welke veel water absorberen en hierdoor kletsnat zijn. Dit in tegenstelling tot de ouderwetse nylon borstels welke totaal geen water absorberen.. De borstels in de droogruimte zijn van microvezel welke de laatste druppels van uw auto halen nadat deze door de luchtdroger is geweest.

KAN IK MIJN CABRIO LATEN WASSEN?
Cabrio-rijders hoeven zich geen enkele zorgen te maken, Perfect Carwash gebruikt speciale waxen en drooghulpen, sterker nog; de autolak krijgt een diepe glans en de softtop krijgt een extra bescherming. Tevens passen onze wasrobots tijdens de hogedruk zone haar druk aan bij de softtop, dit kan doordat wij gebruik maken van speciale frequentie gestuurde pompen. De wasproducten hebben aantoonbaar een impregnerende werking op het linnen dak. Er ontstaan absoluut geen irritante vlekken als gevolg van waxresten, die moeilijk te verwijderen zijn. Tevens zorgt Perfect Protect voor een extra bescherming op de linnen softtop.

BLIJFT MIJN AUTO LANGER SCHOON?
Ja, dit is zeker het geval. Hoe uitgebreider u een programma kiest hoe meer de porien van de lak worden opgevuld, onze producten sluiten qua samenstelling zo op elkaar aan dat er een “stapel-effect” ontstaat, perfect protect>polish>wax, laagjes vullen elkaar aan en vormen een steeds dikkere en betere bescherming, wanneer u ook gebruik maakt van onze glansstraat zal daarnaast een speciaal syntetische laag aanbrengen, deze zorgt voor: super glans en showroom effect, 95% anti-statisch van de lak zodat vuil en stof in mindere mate aantrekt, UV-bescherming. Daarnaast hechten vogel uitwerpselen en insecten minder snel waardoor deze bij een volgende wasbeurt gemakkelijker te verwijderen zijn. Het beter om uw auto schoon te houden dan schoon te maken!

IS WASSEN BIJ PERFECT CARWASH MILIEUVRIENDELIJK EN DUURZAAM?
Perfect Carwash gebruikt bij al haar locaties de meest innovatieve op gebied van duurzaamheid . Zo is er een uitgekiende waterrycling, welke 95% van het waswater recycled en hergebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van warmtepomp technieken, intelligente software en stroomtechnieken. Met elke wasbeurt denken wij ook aan de toekomstige bewoners van deze wereld. Bij het wassen van een auto komen vele schadelijke stoffen vrij die in het milieu terecht kunnen komen. Dit zijn stoffen zoals slib, olie, zware metalen en asbest. Per auto komt er zo´n 400 gram van deze stoffen vrij. In onze wasstraat worden deze stoffen opgevangen, gefilterd en via gecertificeerde bedrijven afgevoerd en verwerkt.

KAN IK BIJ PERFECT CARWASH ALLEEN CONTANT BETALEN?
Nee, bij Perfect Carwash kunt u naast contant ook betalen met PIN, Visa, Maestro, Multi Tank Card, TravelCard, Nationale Autowasbon en alle andere veel gebruikte betaalkaarten. Daarnaast heeft Perfect Carwash haar eigen Washcard. Deze kaart is gratis en te gebruiken in de wasstraat, Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag op de pas te storten waarna u met de pas betaald. Naast het voordeel wat u heeft per wasbeurt, welke kan oplopen tot 20%, krijgt u ook nog eens een bonus bij het opwaarderen vanaf 100 euro. Opwaarderen kan aan de kassa.

HOELANG IS DE WACHTTIJD BIJ DRUKTE?
Perfect Carwash heeft een kettingbaan van meer dan 35 en 55meter. Mede door deze lengte is de kwaliteit op en top en kunnen wij ruim 70(Haaksbergen) of 120(Enschede) auto’s per uur wassen (2 auto’s per minuut). Zelfs wanneer het extreem druk is hoeft u slechts enkele minuten te wachten.

TIPS & TRICKS

Ingebrande velgen
Remmen of rijden bij hogere snelheden veroorzaken een verhoogde productie van remstof.
Tevens stijgt ook de temperatuur van het remsysteem en van de velgen. Hierdoor brandt de remstof in de oppervlaktestructuur
van de velgen. Een regelmatige, beste is wekelijkse, reiniging met een veilige productafstelling is de garantie voor schone
velgen. Uw velgen worden bij ons gereinigd bij alle programma’s.>

Vogelpoep op uw auto
Vogelpoep is heel slecht voor autolak. Het vreet zich in de lak; vooral bij zonnig en warm weer. Ook insectenlarven en boomhars hebben een vernietigende werking op autolak. Ze veroorzaken doffe plekken en in het uiterste geval lakbeschadigingen. Lakbeschadigingen door vogelpoep vallen niet onder de lakgarantie van de auto. Ook daarom moeten vogelpoep, insectenlarven en boomhars zo snel mogelijk worden verwijderd. Wanneer u uw auto regelmatig met het ‘Perfect’ wasprogramma en/of de Glansstraat laat behandelen zorgen deze producten voor extra bescherming hiertegen, echter is het wel zaak wanneer er vogelpoep opgemerkt wordt dit z.s.m. te verwijderen.

Insecten op de autolak
In de zomermaanden hebben we te maken met vliegen die op de voorkant van de auto zitten.
Als u de vliegen te lang op de lak van de auto laat zitten zullen deze langzaam gaan inbranden met als gevolg dat u deze
plek blijft zien na een wasbeurt. Om dit te voorkomen moet u zorgen dat u de vliegen zo snel mogelijk verwijderd.

Tip voor de zomer
Na een lange rit naar huis vanaf uw vakantieadres, zit uw auto aan de voorkant onder de vliegen. Als u de vliegen te lang op de lak van de auto laat zitten, zullen deze – zeker als de zon fel schijnt – inbranden in de lak. Als gevolg dat u deze doffe plekken zult blijven zien na een wasbeurt. Om dit te voorkomen, moet u zorgen dat de vliegen zo snel mogelijk verwijderd worden! Tevens zorgen onze programma’s met ‘Perfect Protect’ en/of de Glansstraat voor een betere bescherming vooraf.

Tip voor de herfst
Uiteraard zorgen de ruitenwissers voor het behouden van een optimaal zicht tijdens regenval, hagel en sneeuw. Wanneer het rubber van een ruitenwisserblad is gescheurd, maakt het blad maar een deel van de ruit schoon, wat ten koste gaat van uw veiligheid en die van anderen. Wanneer het rubber totaal versleten is, bestaat zelfs de kans dat het metaal van het ruitenwisserblad krassen op uw ruit veroorzaakt. Wist u dat de gemiddelde vervangingstijd van ruitenwisserbladen, één jaar is? De meeste autofabrikanten raden echter aan om ze tweemaal per jaar te laten vervangen. Ook zorgt de optie ‘Rain-OK’ in de Glansstraat voor een beter zicht en komt de veiligheid ten goede!

Tip voor de winter
Denk eraan om na het wassen altijd de randen en rubbers van deuren en kofferklep droog en schoon te maken zodat ze niet vast vriezen. Na het wassen even goed de motor van uw auto warm laten worden, zorgt er tevens voor dat de vorst geen kans krijgt.